Članci

Vukovi za Hrvatsku !!! Bero i Vuk ponovo u Lici

Podijeli

Danas na blagdan Tijelova po izrazito lošem vremenu Bero i Vuk su ponovo u Lici.
Oko 14 sati pripadnici Udruge ratnih veterana „VUKOVI“ na prijevoju Mali Alan dočekali su ove odlučne momke koji su na svom putu prevalili oko 2500 km, i na 250 spomen obilježja poginulih Hrvatskih branitelja odali počast paljenjem svijeća i izricanjem molitve za pokoj njihovih duša.
Promrzli i do kože mokri stigli su u Ričice gdje su se okrijepili i prenoćili u objektu HVIDRA-e Gospić, a sutra će nastaviti putovanje obilaskom spomen obilježja kod transportera Tomislav u Metku i Medovače u Bilaju. Po dolasku u Gospić u 12 sati u vojarni Eugen Kvaternik odat će počast svim poginulim i umrlim pripadnicima 9. gbr., a u 13 sati će zapaliti svijeću ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama rata na Trgu dr. Franje Tuđmana.
Pozivamo sve branitelje , građanke i građane grada Gospića da nam se sutra pridruže i pozdrave Beru i Vuka koji će nakon posjeta Gospiću nastaviti vožnju do Ljubova, Otočca, Crikvenice i krajnjeg cilja putovanja u Rijeci gdje se očekuju 03.lipnja.

Svojim jedinstvenim djelom Bero i Vuk su još jednom pokazali široko i hrabro srce domoljuba, hrvatskog branitelja u evociranju uspomena na kolege branitelje koji su ugradili svoje živote u temelje Domovine.
Ovim putem zahvaljujemo se svim udrugama i pojedincima na potpori prilikom putovanja naših članova.
PRIMUS INTER PARES

 

tigrovi gromovi kune cetvrta zdrug  sokolovi   pume deveta   termiti